<< Претходно

Локал за издавање 67м2

Шифра : 7158

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 67 m²

Локалот се наоѓа во близина на Бугарската амбасада на приземје. Деловниот простор има површина од  67м² и гледа кон главна улица со голем дневен проток на луѓе и возила. Реновиран простор со сопствен тоалет и подготвен веднаш за употреба. 

Врати се кон листата