<< Претходно

Локал за издавање 55м2

Шифра : 7322

Адреса :

Спроти Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .000 € / месечно

Детали :

Површина 55 m²

Локалот се наоѓа во близина на Соборен Храм во нова деловна зграда на приземје. Вкупната  површина изнесува 55м² и поделен е на две нивоа. На приземје има 35м², а галеријата има 20м².  Приземјето и галерија се поврзани со внатрешни скали.
Цената е со вклучен персонален данок.

Врати се кон листата