<< Претходно

Канцелариски простор на плоштад ''Јадран''

Шифра : 1601

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 170 m²
Број на соби 6
Кат 6

Ви нудиме канцелариски простор лоциран на плоштад ''Јадран", во непосредна близина на централното градско јадро во Скопје. Канцеларискиот простор е лоциран во деловна зграда на 6ти кат од вкупно 6ката. На површина од 170м2 располага  со 5 канцелариски простории, една сала за состаноци, чајна кујна и тоалет. Самата локација го нуди комфорот на модерното урбано работење со што сите услуги се во непосредна близина

Врати се кон листата