Канцелариски простор во Бизнис центар

Шифра : 1605

Адреса :

Партизански одреди
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 400 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 37 m²

Ви нудиме канцелариски простор лоциран на 3ти кат во бизнис зграда, во непосредна близина на Соборниот храм и на 5 мин пешачка оддалеченост од главниот градски плоштад во Скопје. На површина од 37м2 закупецот на располагање ќе има две канцелариски простории од кој едната канцеларија има и сопствена чајна кујна и тоалет како и 24/7 обезбедување. Сите потребни услуги се во радиус од 0.2км.

Врати се кон листата