100m2, Канцелариски простор во Центар

Шифра : 1597

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 590 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Површина 100 m²

Во близина на Романска амбасада, Ви нудиме канцелариски простор. Канцеларискиот простор е лоциран на приземје во во некогаш станбена зграда. На површина од 100м2 просторот располага со една голема сала од 60м2 , една административна просторија, чајна кујна и бања. Како дполнителен бенефит, идниот закупец на распоалгање ќе има и две камери кои снимаат 24/7, видео проектор, место за надворешна реклама. Согласно потребите на располагање има и 40 столчиња и бела магнетна маса. Греењето и ладењето е на инвертери, а за во ладните денови, достапни се и грејни плочи.  Просторот е целосно реновиран и оспособен за работа. Самата локација нуди широк спектар на услуги кои идниот закупец ќе ги ужива на крати релации.

Врати се кон листата