Канцелариски простор во Центар, 413м2

Шифра : 1596

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 4 .130 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 413 m²
Број на соби 14
Број на катови 6
Број на тоалети 4

Во срцето на градот Скопје во Центар, во непосредна близина на ‘’РЕКОРД’’, Ви нудиме канцелариски простор за издавање. Просторот е лоциран во станбено - деловна зграда на мезанин и на површина од 413м2 располага со 14 канцеларии, една конференциска сала, чајна кујна, два санитарни чвора со што има посебни 2  м/ж тоалети, како и рецепција. Целиот простор е комплетно реновиран и уреден согласно потребите на канцелариското работење. Дополнително располага со централен систем на греење и ладење и сопствен видео надзор. Доколку е потребно, просторот може да да се подели на два дела со што би функцуинирале две раслични компании.

Врати се кон листата