Ви нудиме канцелариски простор во Центар

Шифра : 7809

Адреса :

Скопје

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 1 .100 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 110 m²
Кат 3
Број на катови 6

Во деловно опкружување, во центарот на градот ,Ви нудиме канцелариски простор. Просторот е лоциран на 3ти кат во бизнис - деловна зграда. Деловниот простор располага со 3 засебни канцелариски простории и една одделна чајна кујна. Дополнително, закупецот на располагање ќе има и рецепција и 24/7 обезбедување. Цената за месечен закуп на просторот изнесува €1100 + ДДВ

Врати се кон листата