Канцелариски простор во деловно опкружување во Центар

Шифра : 1593

Адреса :

1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 2 .700 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 300 m²
Кат 1
Ви нудиме канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ лоциран во бизнис центар на 1 кат. Просторот располага со 1 голем, океан тип на канцеларија која може да биде организирана согласно потребите на закупецот, 7 засебни канцеларии, чајна кујна и м/ж тоалети. Поради локацијата, секоја услуга е во радиус од 0.2км

 

Врати се кон листата