Ви нудиме канцелариски простор во Центар

Шифра : 7810

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 2 .700 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 270 m²
Кат 2
Број на тоалети 2

За секој бизнис потребен е соодветен простор за развор. Оддтука, Ви нудиме канцелариски простор за ИЗДАВАЊЕ во бизнис опкружување, во деловна зграда. Просторот е лоциран на 2ри кат и се состои од океански тип на канцеларија кој може да биде преуреден согласно потребите на клиентот и м/ж тоалет. Поради локацијата, секоја услуга што градот може да ја понуди е лоцирана на кратки пешачки патеки.

Врати се кон листата