Канцелариски простор издавање во Центар

Шифра : 1594

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Погодности :

  • Во близина на банки
  • Во близина на супермаркети
  • Во близина на трговски центар

Инфо :

Цена за издавање: 450 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 50 m²
Број на соби 1

Во близина на централното градско јадро, во самиот центар на градот Скопје, Ви нудиме канцелариски простор за издавање. Просторот е лоциран на мезанин во деловна зграда.Располага со една голема просторија од 50м2. Цената на просторот е €9/м2 + ДДВ

Врати се кон листата