канцелариски простор во К.Вода

Шифра : 1561

Адреса :

1000

Населба : Kisela Voda

Инфо :

Цена за издавање: 1 .500 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Површина 451 m²

За секоја копнанија, потребен е и соодветен простор за напредок, од тука на само 10мин. од Центарот на градот, во Кисела Вода Ви нудиме канцелариски простор за издавање. Просторот е лоциран на мезанин во станбена деловна зграда и располага со  на површина од 451 м2 располага со 21 канцеларија, рецепција, сервер соба чајна кујна и два м/ж тоалети.  Поради својата локација, сите потребни услуги се лоцирани на кратки дистанци во радиус од 0.2км. 

Врати се кон листата