Канцелариски простор во Центар

Шифра : 1592

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 500 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 112 m²
Број на катови 4

Во близина на Грчка амбасада, во Центар , Ви нудиме канцелариски простор за издавање. Канцеларискиот простор на површина од 112м2 располага со 4 канцелариски простора, приемен дел, сервер соба,чајна кујна, бања и тоалет и две тереси. Просторот е лоциран во зграда на приземје и поради својата близина, сите потребни услуги се на кратки временски интервали оддалечени. Просторот се издава празен.

Врати се кон листата