<< Претходно

Деловен простор во Центар за закуп

Шифра : 7606

Адреса :

Булевар Кочо Рацин
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 5 .200 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 650 m²

За секој деловен успех, потребно е да се има и соодветна средина за развој. Оттука New Way Limited Ви ја нуди можноста за закуп на деловен простор во непосредна близина на централниот, градски плоштад како и во непосредна близина на Градскиот Трговски Центар. Просторот располага со 650м2 со висина од 4 метри и во моментов е во карабина. Дополнително ,во случај на потреба на закупците има можност и за канцелариски простории од 140м2-160м2. Согласно потребите на закупецот, просторот може да се среди и преуреди. Со изнајмување на просторот, закупецот би имал од 2 до 5 паркинг места.

Врати се кон листата