Канцелариско-деловен простор во Центар за издавање

Шифра : 1590

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .280 € / месечно

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 160 m²
Кат 2

Во деловна зграда, Ви нудиме канцелариско-деловен простор за издавање. Просторот располага со 160м2 и во моментов има 4 големи канцеларии, сервер соба, приемен дел, чајна кујна и 2 тоалета. Дополнително со самиот простор следува и едно паркинг место. Ладењето и греењето е на централна климатизација. Самата близина до центарот на градот, ја дава комоцијата да сите потребни услуги се на кратки растојанија.

Врати се кон листата