<< Претходно

Се продава деловен простор во ГТЦ

Шифра : 7784

Адреса :

1000 SKOPJE

Населба : ЦЕНТАР

Важи до : 12 Јуни 2018

Инфо :

Цена 600 .000 €

Детали :

Состојба на објектот КОРИСТЕН
Простор на земјиште 109 m²
Кат 1
Број на тоалети 1

За секој успешен бизнис потребна е одлична локација.Одтука, New Way Limited Ви нуди деловен простор за продажба. Просторот е лоциран на 1виот кат во ГТЦ и делумно гледа кон централниот плоштад. Поради своите големи излози, деловниот простор има одлична видливост. На 109м2, просторот располага со изложбен дел, сопствен тоалет и мал магацински простор. Токму поради местоположбата, сите потребни услуги како за вработените, така и за клиентите се на кратки пешачки растојанија.

Врати се кон листата