<< Претходно

Локал 75м2 Центар

Шифра : SH7189

Адреса :

Центар (ул. Македонија)
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 2 .500 € / месечно

Детали :

Површина 75 m²

Локалот се наоѓа на ул. Македонија, една од најубавите улици во нашата метропола. Целиот е на едно ниво со тоалет, мала остава и уште една врата од задна страна.

Врати се кон листата