Канцеларија од 130м²

Шифра : KI1304

Адреса :

во зградаа Тифани
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 800 € / месечно

Детали :

Површина 130 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во зградата “Тифани“. Просторот располага со една голема просторија, три канцеларии, две чајни кујни, купатило, тоалет и тераса. Зградата има лифт и парно на струја и клима уреди во секоја просторија.

Цена за издавање: 800€ + персонален данок

Врати се кон листата