Канцеларија од 400м²

Шифра : KI1301

Адреса :

Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 2 .500 € / месечно

Детали :

Површина 400 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во Центар, во приватна куќа со паркинг простор во дворот. Просторот е поделен на 3 нивоа, секое ниво има по 3-4 канцеларии, чајна кујна и  неколку тоалети. Внатрешно, посебните нивоа се меѓусебно поврзани со интерни скали, има сопствено парно, мониторинг систем и се издава празен.

Цена за издавање: 2.500€ + персонален данок

Врати се кон листата