Канцеларија од 145м²

Шифра : KI1310

Адреса :

во близина на Соборен Храм
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 13 € / по квадрат

Детали :

Површина 145 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во Центар, во близина на Соборен Храм во нова деловна зграда. Вкупната површина изнесува 145м² на едно ниво и во моментов e една голема просторија (океански систем) со одвоено место за чајна кујна и два тоалета. Просторот може да се прегради според потребите на закупецот. Зградата има портир служба, лифт, подземнa гаража...

Цена за издавање:  13/м² + 1,5€/м² одржување + ДДВ

Врати се кон листата