Канцеларија од 634м²

Шифра : KI1350

Адреса :

во близина на Аутомакедонија
1000 Скопје

Населба : Автокоманда

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 634 m²

Канцеларискиот простор се наоѓа во близина на “Аутомакедонија“ на мезанин и е за продажба. Просторот располага со вкупна површина од 634м². Располага со засебни 20 до 25 канцеларии, 4 тоалета, чајна кујна и има градско парно. 

Врати се кон листата