<< Претходно

Локал Дебар маало 130м2

Шифра : 7392

Адреса :

ул. Ленинова, Дебар Маало
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 130 m²

Локалот се наоѓа во близина на ресторанотSUSHICO” на ул. Ленинова. Просторот има вкупно 130м² од кои 81м² се на приземје,  целиот простор е отворен и има и два тоалета.  Останатите 49м² се подрумски дел кој може да се користи и како магацински простор. 

Врати се кон листата