<< Претходно

Локал за издавање 170м2

Шифра : 7440

Адреса :

Во близина на Министерство за Култура
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: Предмет на договор

Детали :

Површина 170 m²
Број на катови 2

Локалот се наоѓа во близина на Министерство за култура, на приземје, во нова зграда. Просторот е поделен на две нивоа кои се меѓусебно поврзани со внатрешни скали. На приземјето има 80м² и галерија од 90м².

Врати се кон листата