<< Претходно

Локал 26м2 Центар

Шифра : 7353

Адреса :

Центар ГТЦ
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .350 € / месечно

Детали :

Површина 26 m²

Локалот сенаоѓа во ГТЦ нацентрален приземје. Самиот локал има идеалноправилна форма и се работи заотворенпростор. Поради тоа штосенаоѓа насамиот агол го привлекувавниманието на минувачите, а локацијата му обезбедува и голема фреквентност на луѓе. 

Врати се кон листата