<< Претходно

Локал 85м2 Центар

Шифра : 7011

Адреса :

Центар (близина на Mc Donald`s)
1000 Скопје

Населба : ЦЕНТАР

Инфо :

Цена за издавање: 1 .900 € / месечно

Детали :

Површина 85 m²

Локалот се наоѓа во близина на Mc Donad’s. Вкупната површина на локалот е 85м² и располага со голем продажен салон од 65м² и две дополнителни простории по 25м² каде се сместени 1 канцеларија, мини чајна кујна и тоалет. Продажен салон со канцелариски е поврзан со неколку скали. 

Врати се кон листата