Деловен простор во Аеродром

Шифра : 7785

Адреса :

1000 SKOPJE

Населба : Аеродром

Важи до : 13 Јуни 2018

Инфо :

Цена 1 .560 €

Детали :

Состојба на објектот НЕКОРИСТЕН
Простор на земјиште 156 m²
Број на тоалети 1

Во деловно-станбена зграда во Аеродром се нуди деловен простор за издавање. Деловниот простор е лоциран на приземје и располаг асо 156м2 и сопствен тоалет. Деловниот простор е во океански тип, но може да биде урeден согласно потребите на закупците. Деловниот простор има и паркинг простор околу него. Доколку е потребно, истиот простор може да се спои со друг деловен простор од 98м2 со што вкупната површина би била 256м2. Цената за издавање е 10€/м2. Поради својата близина со Џеваир sky city, деловниот простор има одлична поврзаност и со бизнис заедницата која ќе биде таму, но и со центарот на градот.

Врати се кон листата